TOPlist

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Pro jaký účel využívá per-voi.cz vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje používáme pro komunikaci, zpracování dotazů, objednávek a pro marketingové účely. V rámci zpracování objednávky jsou údaje předány třetím stranám (poskytovatelům bankovních služeb, dopravci) a jsou i nadále považovány za důvěrné. Osobní data v žádném případě třetí straně neprodáváme ani jinak neposkytujeme ke komerčnímu využití.

Osobní údaje

Uživatel zůstává anonymní do vykonaní prvního nákupu, přihlášení k přijímání newsletteru nebo vyplnění kontaktního formuláře na stránkách obchodu.V těchto případech je požadováno uvedení určitých telefonních a adresních údajů, které jsou následně přeposlány do systému. Standardní údaje z logů serverů jako číslo IP počítače, datum a doba návštěvy nebo zhlédnuté výrobky jsou shromažďovány správcem obchodu pro statistické účely, což žádným způsobem neohrožuje bezpečnost ochrany osobních údajů uživatele.  

Vykonáním nákupu v e-shopu www.Per-Voi.cz a současně registrací v obchodě souhlasí nakupující se shromažďováním a spravováním osobních údajů ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Samozřejmě tyto informace slouží výhradně pro účely spojené s realizací objednávky, včetně vystavení dokladu o prodeji (daňový doklad nebo faktura) a expedice výrobků. V souvislosti s tímto má obchod Per-Voi.cz právo zpřístupňovat shromážděné údaje svým obchodním partnerům, za účelem rychlé realizace objednávky (pro účely dopravce).

Pouze se zákazníkovým souhlasem lze jeho údaje využít k marketingovým účelům. Každý uživatel, který uvede své údaje, má neomezenou možnost k ním nahlédnout, zobrazovat a odstraňovat je.

Objednávka v eshopu Per-Voi.cz musí obsahovat níže uvedené nezbytné údaje, aby mohla byt realizována:

1) Jméno a příjmení nebo jméno společnosti

2) IČO společnosti (je-li vyžadováno)

3) Dodací adresa / Fakturační adresa

4) Emailová adresa

5) Telefonní číslo

Neuvedení některého z požadovaných údajů znemožní realizaci objednávky.

Per-Voi.cz si vyhrazuje právo posílat zákazníkům zprávy potvrzující etapy realizace objednávky. Ve výjimečných situacích kontaktovat uživatele v záležitostech spojených pouze s realizovanou objednávkou. 

Souhlasem během registrace v obchodě nebo později při registraci k odběru newsletterů, si Per-Voi.cz vyhrazuje právo občasného posílání informací o novinkách, akcích, výprodejích, soutěžích, událostech nebo o jakýchkoliv jiných informacích spojenými s působností obchodu. Odběr newsletterů můžete kdykoliv zrušit kliknutím na odkaz „Odhlásit“, který se nachází v každé poslané elektronické zprávě. Toto odhlášení není totožné s odstraněním účtu v obchodě Per-Voi.cz.